Kunstgras & composiet producten

Vitba werkt samen met een productiebedrijf dat is gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof producten. Door middel van extrusie maken wij o.a. palen, planken en balken in verschillende maten, vormen en kleuren. Wij maken zowel massieve als holle producten.

Dit doen wij door het extruderen van kunststoffen met onze eigen extruder. Wij zijn voortdurend bezig om onze kunststof producten te verbeteren en te verduurzamen. Onder meer door het toepassen van zorgvuldig geselecteerde gerecycleerde en innovatieve grondstoffen.

Cradle to Cradle

Het “Cradle to Cradle” principe staat bij ons hoog in het vaandel. Bijna al onze producten zijn herbruikbaar als grondstof voor nieuwe producten waardoor wij nauwelijks productieafval hebben. Hierin vinden we steeds weer nieuwe mogelijkheden. Op dit moment zijn wij bijvoorbeeld bezig met het verwerken van gerecycleerd kunstgras tot nieuwe producten voor sportvelden.

Door de lange levensduur van onze producten en de mogelijkheid tot hergebruik bouwen we mee aan een duurzame samenleving.

Onze kracht

Doordat we een platte organisatie zijn en snel kunnen inspelen op de markt en wensen van onze klanten, kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen en vaak uit voorraad snel bij u leveren.

Kunstgras

Vitba is verdeler van kunstgras voor diverse toepassingen. Dit gaat over kunstgras voor tuinen, beurzen of sport.

Op aanvraag kunnen we een op maat gemaakt voorstel doen van realisatie of alleen de aankoop van kunstgras.

Vitba Flexboard

Massief kunststof piketten

Palen

Picknicktafel groot

Afleidingsmateriaal voor varkens

Interesse? Neem hier contact op.